Ik ben Kelly,

oprichtster van Maniola en freelance fotografe. Daarnaast ook plusmama van twee schatten, reisfan, dierenvriend, liever koffie dan thee en enthousiaste levensgenieter. Als coach en trainer wil ik mensen helpen omgaan met verlies en verandering waarbij ze ook de kracht vinden om verder open te bloeien. Ik geloof in ieders potentieel, dus ook in dat van jou, om een nieuw, ander begin uit te bouwen.

Al voor ik Maniola oprichtte, haalde ik steeds de meeste zin en voldoening uit het motiveren van mensen en hen erkennen om wie ze zijn. Dat mijn focus nu ligt op hoe we omgaan met verlies en verandering, heeft te maken met persoonlijke verlieservaringen, zowel privé- als werkgebonden. Het zet jouw wereld op z’n kop. Je bent gedesoriënteerd en verliest een stukje van jezelf. Wie of wat jou helpt om hier toch door te gaan, maken het verschil. Vaak is het echter een uitdaging om jouw interne of externe hulpbronnen zelf te zien of ontdekken. En daar help ik bij. Dat ik zo mee het verschil kan maken voor jou of jouw organisatie, is wat mij drijft.

Wat helpt jou in moeilijke periodes?

Ik ga fotograferen in de natuur. Voor mij is dit een uitlaatklep en een manier om mijn verhaal in alle vrijheid een plek te geven. Toen ik als freelance portretfotografe mensen in rouw portretteerde, zag ik dat ook zij hier kracht uit haalden. Ik maakte foto’s van vrouwen met borstkanker, van mensen die een dierbare hadden verloren en van teams in transitie.

Ik ben me verder gaan verdiepen en bijscholen in hoe foto’s een rol kunnen spelen in onze groei en transitie. Vandaag is het een onderdeel geworden van mijn coachingsaanpak waarvan de impact zich blijft herhalen. Wie een kijkje wil nemen naar mijn portfolio: www.kellysnoeck.be.

Wie nog iets meer wil weten over mijn opleidingen en achtergrond:

Ik ben gecertificeerd coach ‘Inspirerend Coachen’ (Arteveldehogeschool Gent) en heb een master in de Communicatiewetenschappen (Universiteit Gent). Daarnaast volgde ik een opleiding fotografie, bijscholingen in rouw- en verliesbegeleiding, coaching rond kanker en werk, NLP, coachen met visualisaties en coachen met foto’s in persoonlijke ontwikkeling. Komende zomer volg ik een basisopleiding Acceptance & Commitment Therapy. In samenwerking met Loopbaanboost, werk ik ook als erkend loopbaancoach.

Ruim 10 jaar werkte ik voor verschillende organisaties in volle transitie, waar ik o.a. teams coachte op hun competenties en projecten uitwerkte en coördineerde. Omdat ik voluit voor mijn passies wou gaan, maakte ik de ommezwaai naar het ondernemerschap. Het heeft ertoe geleid dat ik vandaag met hart en ziel mensen kan coachen en fotograferen.