Ik ben Kelly,

oprichtster van Maniola en freelance fotografe. Daarnaast ook mama en plusmama, reisfan, dierenvriend, liever koffie dan thee en enthousiaste levensgenieter. Als coach en trainer wil ik mensen terug in hun kracht brengen zodat ze voluit kunnen leven en werken in lijn met zichzelf. Ik geloof in ieders potentieel, dus ook in dat van jou, om een nieuw, ander begin uit te bouwen.

Wat helpt jou in moeilijke periodes?

Ik ga fotograferen in de natuur. Voor mij is dit een uitlaatklep en een manier om mijn verhaal in alle vrijheid een plek te geven. Toen ik als freelance portretfotografe mensen in rouw portretteerde, zag ik dat ook zij hier kracht uit haalden. Ik maakte foto’s van vrouwen met borstkanker, van mensen die een dierbare hadden verloren en van teams in transitie.

Ik ben me verder gaan verdiepen en bijscholen in hoe foto’s een rol kunnen spelen in onze groei en transitie. Vandaag is het een onderdeel geworden van mijn coachingsaanpak waarvan de impact zich blijft herhalen. Wie een kijkje wil nemen naar mijn portfolio: www.kellysnoeck.be.

Wie nog iets meer wil weten over mijn opleidingen en achtergrond:

Ik ben gecertificeerd coach ‘Inspirerend Coachen’ (Arteveldehogeschool Gent) en heb een master in de Communicatiewetenschappen (Universiteit Gent). Daarnaast volgde ik een opleiding fotografie, bijscholingen in rouw- en verliesbegeleiding, coaching rond kanker en werk, NLP, coachen met visualisaties en foto’s in persoonlijke ontwikkeling, Acceptance & Commitment Therapy en de opleiding tot geaccrediteerd coach ‘Talenten en Passies voor Professionals’. In samenwerking met loopbaancentrum Ziezo., werk ik ook als erkend loopbaancoach.

Ruim 10 jaar werkte ik voor verschillende organisaties in volle transitie, waar ik o.a. teams coachte op hun competenties en projecten uitwerkte en coördineerde. Omdat ik voluit voor mijn passies wou gaan en een grotere impact wou kunnen maken op individueel niveau, maakte ik de ommezwaai naar het ondernemerschap. Het heeft ertoe geleid dat ik vandaag met hart en ziel mensen kan coachen en fotograferen en hen via beide wegen kan helpen stralen.