Het kernteam van Springbok Coaching had tijdens haar jaarlijkse teamdag het genoegen om een voormiddag te mogen samenwerken met Kelly Snoeck van Maniola. Kelly is niet alleen een dame met veel pit, maar ook een toffe madam met veel talenten. Zij verbindt haar prachtige fotografie en effectieve aanpak in coaching met elkaar. Dit resulteert in een origineel en luchtig concept dat zeer geschikt is om als team in gesprek te gaan over zaken die niet altijd makkelijk bespreekbaar zijn. Bedankt Kelly! Het was niet alleen leerzaam maar ook gewoon prettig en goed voor onze zintuigen!”

Na een episode doodziek en een lange periode van wegvloeiende energie, zocht ik naar een beeld van mezelf dat een tegenbeeld toont. Maar ik kreeg het moeilijk gevat. Kelly liet me zoeken voor haar lens. Open en ondersteunend. Zonder druk om hét beeld te vatten.Ik zocht én Ik mocht. Kreeg nadien de beelden en zag – heel zacht – een spoor van levenskracht. Dank, Kelly!

Na het verlies van onze zoon Matthew, zocht ik een rouwcoach. Kelly heeft naar me geluisterd, me gerustgesteld en begeleid. We werkten soms met foto’s; zo was het voor mij mogelijk om dichterbij mijn gevoelens te komen en die gemakkelijker te bespreken. Langzaamaan ontstond een evolutie van mezelf en leerde ik mijn gevoelens erkennen en toelaten. Het gaat ondertussen beter met me. Ik kan zeggen dat de liefde die je voelt voor wie je verloor zich veelal uit met een traan maar ook met een glimlach voor alle mooie momenten die je samen deelde.

1 2